Vikatiedotteet

16.05.2016

Laaja huoltokatko

Laaja huoltokatko 17.5. klo 22:00 – 18.5. klo 08:00 välisenä aikana.

Valtakunnallinen huoltokatko on joka kuukauden 2. viikon tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, mutta joskus muutostöitä joudutaan tekemään muinakin ajankohtina. Valtakunnalliset muutos- ja laajennustyöt ovat yksittäisistä operaattoreista riippumattomia ja kaikki verkon parannus- ja huoltotyöt ovat välttämättömiä kuituverkkojen toiminnan parantamiseksi ja tulevaisuudessa myös varayhteyksien toimintojen varmistamiseksi.

Ensimmäinen tiedossamme oleva, kesällä 2016 tehtävä kaapelointimuutostyö on suunniteltu tehtäväksi 17.5. klo 22:00 – 18.5. klo 08:00 välisenä aikana.

Vaikka kyseessä on iso Joensuussa tehtävä muutostyö, jonka kokonaiskestoksi on arvioitu jopa 10 tuntia, on liittymien toimintakatko todennäköisesti ilmoitettua aikaa lyhyempi.

Huomioitavaa kuitenkin on, katkoksen aikana eivät edes varayhteydet ole käytettävissä.

Suosittelemme kuitumodeemin virrattomana käyttämistä muutostyön jälkeen aamulla 18.5.2016. Joissain tapauksissa linja ei välttämättä palaudu ilman em. toimenpidettä.

Pidempiä katkoksia aiheuttavat muutostyöt tehdään aina ensisijaisesti yöaikaan ja katkosten kestot pyritään minimoimaan kunkin huoltoyhtiön toimesta.

Pahoittelemme katkoksista mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Tiedotamme nettisivuillamme kaikista ennalta tiedossa olevista huoltotöistä, joten seuraattehan ilmoitteluamme!