Vikatiedotteet

19.05.2016

Watson tallennuksissa häiriöitä/Makuuni uudistuu

Tiedote 27.5.2016: Häiriöitä Watson-palvelussa           

Osassa Watson-palvelun tallenteita on viime aikoina esiintynyt pätkimistä, jotka johtuvat Watsonin taustajärjestelmän sitkeästä häiriöstä. Jo tehdyt korjaustoimenpiteet ovat auttaneet, mutta jatkamme tiivistä selvitystyötä taustajärjestelmän toimittajan kanssa korjataksemme häiriöt mahdollisimman pian.

Motorola ja Arris -bokseilla Makuunin vuokraelokuvissa ja C More -ohjelmakirjaston sisällössä esiintyy häiriöitä. Häiriöt johtuvat Motorola ja Arris -bokseissa ilmenneestä viasta. Vian korjaava ohjelmistopäivitys on tällä hetkellä testattavana ja se tullaan julkaisemaan, kun toimivuus eri laitteissa on saatu varmistettua. Ohjelmistopäivityksen arvioitu julkaisu on viikon 22 lopulla.

Häiriöitä tallenteissa

Valitettavasti viime päivien Watson-tallenteissa on esiintynyt häiriöitä, johtuen alkuperäisen live-tv-lähetyksen ongelmista.
Häiriöitä tallenteissa voi olla seuraavien ajankohtien lähetyksissä; pe 13.5. klo 20-24, su 15.5. klo 18-23, ke 18.5. klo 18-24.

 

Makuuni-vuokraamo uudistuu

Watsonin Makuunin uudistumisen ensimmäinen vaihe on käynnissä. Jo nyt löydät Watsonin Makuunista uuden, edukkaamman hinnoittelumallin ja kasan leffoja Watsoniin tulleilta uusilta studioilta.
Uudistuksen myötä voi lähipäivien aikana vuokraamossa ilmetä tilapäisiä häiriöitä. Mikäli havaitset vuokraamassasi elokuvassa häiriöitä, niin ethän epäröin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@watson.fi).

Lisätietoa: https://www.watson.fi/fi/tuki/ajankohtaista