Tiedotteet

30.10.2018

Watson tv-palvelu muuttuu

Watson tv-palvelu muuttuu Kaisanet tv-palveluksi 4.12.2018

Watson tv-palvelu poistuu Kaisanetin tuotevalikoimasta ja päivitämme sen automaattisesti uuteen Kaisanet tv-palveluun. Kaisanetin uusi tv-palvelu tuo sinulle entistä laajemman kanavasisällön ja lisäksi kattavan SF Anytime -elokuvakirjaston. Voit katsella ohjelmia IPTV-boksilla, tietokoneella, Smart-tv:llä, tabletilla tai matkapuhelimella.

Uuden palvelun saat käyttöösi helposti ja nopeasti; sinun tarvitsee vain kytkeä virta pois IPTV-boksista, irrottaa pistoke seinästä ja käynnistää laite uudelleen. Asiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa (yhteystiedot sivun lopussa).

Katso eri laiteilla, tilaa kanavasisältöä ja vuokraa uusimpia elokuvia.

SF Anytime -elokuvakirjastosta voit tilata laadukkaita uutuusleffoja, ja mikäli sinulla on C More -paketti, voit käyttää C More Play -kirjastoa ja katsella sen sarjoja ja elokuvia maksutta. Voit katsoa suosikkejasi missä haluat ja samanaikaisesti voit käyttää viittä eri laitetta.

Peruspalvelun hintaan sisältyy 28 kanavan laadukas S-paketti, joka sisältää mm. Discoveryn ja Eurosportin. Tarkan kanavalistauksen näet tiedotteen kääntöpuolelta ja koko kanavavalikoimaan pääset tutustumaan Kaisanetin sivuilla www.kaisanet.fi/kaisanettv.

Valopiuhan asiakkailla liittymän hinnoittelu pysyy samana eli verkkotallennus kuuluu palveluun ja tekijänoikeusmaksu veloitetaan tv-palvelun ottaneilta samalla tavalla kuin Watson tv-palvelussakin. Myöskään Kaisanet tv:n kk-hintaa ei Valopiuhan asiakkailta veloiteta.

Kaisanet tv-palvelu otetaan käyttöön tiistaina 4.12.2018.

Me aktivoimme uuden tv-kanavapaketin puolestasi vastaavuudeltaan lähimpään mahdolliseen. Joidenkin pakettien osalta sisällöt muuttuvat, mutta C-More-, Viasat ja Discovery kanavapaketit säilyvät ennallaan. Mikäli haluat lisätä kanavia pakettiisi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Nykyistä Watson-palvelua voit katsella 3.12.2018 saakka. Watsoniin tehdyt tallennukset eivät siirry uuteen palveluun. TV-palveluiden muutoksesta johtuen sinulla on oikeus irtisanoa nykyinen tv-palvelu ilman irtisanomisaikaa kuukauden kuluessa tämän tiedon saamisesta.

Ohjeita ja lisätietoja saat asiakaspalvelustamme sekä Kaisanetin verkkosivuilta, www.kaisanet.fi/kaisanettv.

Asiakaspalvelu:

Kaisanet Oy   p. 0800 391 234 ma-pe klo 8.00 - 17.00
Valopiuha      p. 040 163 7074 ma-pe klo 8.00 - 16.00

Kaisanet Oy
Pohjois-Karjalan tietoverkko-osuuskunta, Valopiuha