Tiedotteet

03.12.2018

Tv-palvelun muutos ti 4.12.2018

Kaisanet tiedotetta muutoksesta: Pääsimme aloittamaan muutostyöt tänään hieman sunniteltua aikataulua myöhemmin. Tästä johtuen Kaisanet tv -palvelun käyttöön otto voi kestää aamuyön tunneille asti. Kaisanet tv -palvelu on käytössäsi viimeistään keskiviikkona 5.12.2018 aamulla, jolloin Watson-palvelu on poissa käytöstä kaikilla IPTV-asiakkaillamme.

Heti yliheiton jälkeen alueuutiset ja oman alueen mainokset eivät välttämättä vielä toimi. Ne viritetään kohdalleen myöhemmin tiistaipäivän aikana, kun ”perussignaali” saadaan ensin kohdalleen.

Uuden palvelun saa käyttöön irrottamalla IPTV-boksin virtapistoke seinästä (boottaus) ja käynnistämällä laite uudelleen.

Mikäli ongelmia kuitenkin esiintyy, niin kannattaa ensin varmistaa, että on bootannut oikean laitteen ja että buutti on tehty virtapistoketta pois käyttämällä.

Mikäli tämäkään ei auta, voi tehdä Motorolan IPTV-boksin ohjelmiston resetoinnin:

  1. Katkaise modeemista (Inteno) virta ja laita modeemin virta päälle 5 s. päästä. Odota 5 min. modeemin käynnistymistä > Modeemi voi ladata uutta ohjelmistoa, pidä siis virta päällä!
  2. Tee samoin Motorolan IPTV-boksille ja seuraa televisiosta kunnes ENSIMMÄINEN POMPULA ilmestyy ruutuun -> PAINA VÄLITTÖMÄSTI IPTV:n kaukosäätimen MENU-näppäintä.
  3. Paina nuoli alas näppäimellä ->SYSTEMIN kohdalle ja siinä paina NUOLI OIKEALLE -> FACTORY RESETIN kohdalle ja paina OK.
  4. "Do you really want to permanently remove your system..." -> Valitse nuolella YES ja paina OK.
  5. Seuraavaksi valitse nuolinäppäimellä -> REMOVE SOFTWARE -> hyväksy OK :lla.
  6. Valitse nuolella YES sekä paina OK.
  7. Mene nuolella vasemmalle SYSTEMIN kohdalle ja tästä alas EXIT kohdalle ja paina OK. hyväksy OK:lla REBOOT WITHOUT SAVING. Voi kestää aina jonkin aikaa ladata uusi ohjelmisto laitteeseen ja kaikki pompulat menevät vihreiksi. Odottele kunnes tv:hen tulee tv-palvelun ruutu sekä kysyy käyttäjätunnusta ja salasanaa. Syötä saamasi käyttäjätunnus + salasanasi.

Arriksen IPTV-bokseissa 2. kohta muuttuu siten, että Menu-näppäimen sijaan tulee tehdä seuraavasti:

  • Kytke virtajohto takaisin ja pidä samanaikaisesti IPTV-boksin päällä olevaa nappia pohjassa. Odota, kunnes etupaneelin valo lopettaa vilkkumisen ja muuttuu punaiseksi.
  • ​Lopeta napin painaminen ja paina kaukosäätimen INFO-nappia.

Jatka 3. kohdasta eteenpäin.

Kaisanetin asiakastuessa (puh. 0800 – 39 1000) henkilöt vastaavat klo 20 saakka. Sen jälkeen puhelut siirtyvät Käyttövalvomoon.

Lisää tietoa tv-palvelun muutoksesta

Kaisanet tv-palvelun käyttöohje