Tiedotteet

29.03.2019

Valopiuha jälleenmyyjäksi IOTAIKA-turvapalveluille

Valopiuha jälleenmyyjäksi IOTAIKA-turvapalveluille

Valopiuha ryhtyy ensimmäisenä Suomessa myymään IOTAIKA kodinturva- ja älyjärjestelmää

Olemme usean vuoden ajan etsineet sopivaa laite- ja järjestelmätoimittajaa, jonka laitteet soveltuisivat niin asumisen turvallisuuden kuin kiinteistönkin eri toimintojen valvontaan. Tänä talvena Daimler on tuonut markkinoille ensimmäisenä laitteiston, joka sopii laajasti molempiin tarpeisiin ja vielä paljon muuhunkin. Ensimmäisenä Suomessa Valopiuha ryhtyy IOTAIKA laitteistojen jälleenmyyjäksi.

Kevään aikana kokoamme eri käyttötarkoituksiin soveltuvia starttilaitepaketteja myyntiin, joista asiakkaan on helppo valita itselleen sopivin kokonaisuus.

Esimerkiksi:

Asuntoturva

  • palohälytin
  • vesivuotovahti

Vanhusturva

  • palohälytin
  • turvanappi

 

 

Erilaisia turvajärjestelmiä vertaillessa oleellista on, siirtyykö hälytys kiinteistön ulkopuolelle tai toiseen laitteeseen. Esimerkiksi palohälytin on monesti turha, jos hädän hetkellä yksin oleva asukas on sairaskohtauksen tai muun syyn takia tajuttomana tai liikuntakyvyttömänä. IOTAIKA palohälyttimestä hälytys saadaan siirrettyä vaikka naapurin tai sukulaisen kännykkään, joka voi hälyttää apua, silloin kun asukas itse ei siihen pysty.

Samoin vesivuotohälytin on turha, jos kiinteistössä saattuu vesivahinko sen ollessa tyhjillään. IOTAIKA järjestelmässä vesivuotovahdin kaveriksi voidaan liittää laite, joka sulkee automaatttisesti asuntoon tulevan vesijohdon vesivahingon sattuessa.

IOTAIKA järjestelmään on kytkettävissä yli kaksisataa erilaista turva ja älylaitetta, joilla vanhoistakin kodin laitteista saa helposti tehtyä älylaitteita esimerkiksi etäohjattavia tai säädettäviä.

Rääkkylään rakennetun laajan valokuituverkon toimintavarmuutta on helppo käyttää asumisturvallisuuden ja viihtyisyyden parantamiseen kaikissa valokuituun liitetyissä asunnoissa, kesämökeissä ja kiinteistöissä. Kevään aikana selvitämme myös mahdollisuutta uuden edullisemman valokuituliittymä vaihtoehdon tarjoamiseksi pelkästään turvaliittymä käyttöön, jos tarvetta muuhun käyttöön ei ole.

Kotisivuillamme tiedotamme kevään aikana tarkemmin laitteistoista ja myynnin aloittamisesta.
Lisätietoa: www.iotaika.fi