IPTV-boksin kiintolevy

Tarjous on voimassa: 07.08.2017 - 28.12.2018

Hinta: 142,00 €
Kiintolevyn koko: 500GB

Watsonin tallennusominaisuudet monipuolistuivat kun kotitallentaminen ulkoiselle kiintolevylle tuli mahdolliseksi. Tämän muutoksen myötä voit tehdä tallennuksia pidemmäksi aikaa ja pystyt tallentamaan peruskanavien lisäksi myös maksukanavien ohjelmia.

Kotitallennuksien tekeminen IPTV-boksille on mahdollista ainoastaan VIP 1853/2853 -bokseilla, johon voi hankkia Motorolan oman kovalevyn.  Motorolan boksit eivät tue tallennusta USB-laitteelle.

Watson tv-tikku

Tarjous on voimassa: 07.08.2017 - 28.12.2018

Watson - uusi tapa katsoa tv:tä!

Hinta: 145 €

Valopiuhan toimialueen asiakkaana sinulla on mahdollista ottaa Watson -tv-palvelu käyttöösi!

Watson kokoaa olennaisimman viihdetarjonnan yhteen palveluun: Watsonilla katsot ja tallennat tv-kanavia, tilaat maksukanavia ja vuokraat Makuunin uutuusleffoja. Kun tilaat tai lopetat kanavapakettitilauksia, saat niistä reaaliaikaisen vahvistusviestin sähköpostiisi.

Yhdellä kuukausimaksulla voit käyttää Watsonia niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimella. Palvelu muistaa mitä katsot, joten aloita vaikka selaimessa ja jatka tabletilla.

Voit käyttää Watsonia kätevällä Dune HD TV-tikulla, jonka liität helposti suoraan tv-vastaanottimen HDMI-liitäntään. Se voidaan kytkeä nettiin kiinteällä tai Wlan yhteydellä. Sisältää kaukosäätimen.

Kotitallennuksia voit tehdä myös tv-tikkuun hankkimalla siihen microSD-muistikortin. Maksukanavilta voit tallentaa microSD-kortille ohjelmia, jonka sisältöä et tallennuksen aikana katsele.

Watsonia voit katsoa myös Kymppiliittymällä hintaan 9,90 €/kk, mutta HD-kanavien katsomiseen suositellaan Superliitymää.

Tv-palvelun tilaus Kymppiliittymään tehdään suoraan watson.fi-sivuston kautta.
Watsonin asiakaspalvelu:
puh. 0800 393 330 (ark. 9-16, maksuton)
asiakaspalvelu(at)watson.fi

IPTV-boksi

Tarjous on voimassa: 07.08.2017 - 28.12.2018

Motorola VIP1853

Hinta: 199 €

IPTV-boksi on tarkoitettu nopeisiin valokuitu-liittymiin. Hallitset palvelusi sisältöä boksin kauko-ohjaimella tai selaimen kautta. Tarjolla on nyt runsain määrin lisää kanavapaketteja. Vuokraa tuoreimmat huippuleffat Makuunin vuokraamosta, myös HD:nä. Kytketään verkkokaapelilla modeemiin.

GIGASET langaton IP-puhelin

Tarjous on voimassa: 07.08.2017 - 31.12.2018

Kiinteä puhelinliittymä internetin kautta - tavoitettavissa missä ikinä oletkin!
Hinta:
89 €
Multivoice-asiakkaille: 79 € (1 kpl/asiakas)

MultiVoicen kuukausimaksu on alhainen, puhelut ovat edullisia (ilmaisia MultiVoice-liittymien välillä maailmanlaajuisesti) ja lisäksi soitat 06-numerolla.

MultiVoice-palvelussa puhelut kulkevat internetin kautta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse käyttää tietokonetta soittamiseen. Sen sijaan voit käyttää tavallista kiinteää puhelintasi tai uutta ja modernia IP-puhelinta. Voit myös käyttää palvelua matkapuhelimella tai tabletilla – samalla numerolla kaikissa laitteissa.

Omat palvelut- asiakasportaalin kautta voit tehdä omia muutoksia palveluun, esim. aktivoida soitonsiirtoja, laatia puhelinkonferensseja jne. Sieltä löydät myös elektronisen puhelinluettelon kaikista, joilla on MultiVoice-palvelu.

 

Laitteiden saatavuutta voit tiedustella osuuskunnalta: spostilla info(at)valopiuha.fi tai puh. 040 7070 998.
Koskee vain Valopiuhan liittymäasiakkaita.