IPTV-boksin kiintolevy

Tarjous on voimassa: -

Hinta: 142,00 €
Kiintolevyn koko: 500GB

Voit tehdä tallennuksia pidemmäksi aikaa ja pystyt tallentamaan peruskanavien lisäksi myös maksukanavien ohjelmia.

Kotitallennuksien tekeminen IPTV-boksille on mahdollista ainoastaan VIP 1853 -boksilla, johon voi hankkia Motorolan oman kiintolevyn. Motorolan boksit eivät tue tallennusta USB-laitteelle.

IPTV-boksi

Tarjous on voimassa: -

Hinta: 199 €

IPTV-boksi on tarkoitettu nopeisiin valokuituliittymiin. Hallitset palvelusi sisältöä boksin kauko-ohjaimella tai selaimen kautta. Tarjolla on runsain määrin kanavapaketteja sekä vuokraa tuoreimmat huippuleffat vuokraamosta, myös HD:nä. Kytketään verkkokaapelilla modeemiin.

GIGASET langaton IP-puhelin

Tarjous on voimassa: -

Kiinteä puhelinliittymä internetin kautta - tavoitettavissa missä ikinä oletkin!
Hinta:
89 €
Multivoice-asiakkaille: 79 € (1 kpl/asiakas)

MultiVoicen kuukausimaksu on alhainen, puhelut ovat edullisia (ilmaisia MultiVoice-liittymien välillä maailmanlaajuisesti) ja lisäksi soitat 06-numerolla.

MultiVoice-palvelussa puhelut kulkevat internetin kautta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse käyttää tietokonetta soittamiseen. Sen sijaan voit käyttää tavallista kiinteää puhelintasi tai uutta ja modernia IP-puhelinta. Voit myös käyttää palvelua matkapuhelimella tai tabletilla – samalla numerolla kaikissa laitteissa.

Omat palvelut- asiakasportaalin kautta voit tehdä omia muutoksia palveluun, esim. aktivoida soitonsiirtoja, laatia puhelinkonferensseja jne. Sieltä löydät myös elektronisen puhelinluettelon kaikista, joilla on MultiVoice-palvelu.

 

Laitteiden saatavuutta voit tiedustella osuuskunnalta: spostilla info(at)valopiuha.fi tai puh. 040 7070 998.
Koskee vain Valopiuhan liittymäasiakkaita.