IPTV-boksin kiintolevy

Tarjous on voimassa: 07.08.2017 - 28.12.2018

Hinta: 142,00 €
Kiintolevyn koko: 500GB

Watsonin tallennusominaisuudet monipuolistuivat kun kotitallentaminen ulkoiselle kiintolevylle tuli mahdolliseksi. Tämän muutoksen myötä voit tehdä tallennuksia pidemmäksi aikaa ja pystyt tallentamaan peruskanavien lisäksi myös maksukanavien ohjelmia.

Kotitallennuksien tekeminen IPTV-boksille on mahdollista ainoastaan VIP 1853/2853 -bokseilla, johon voi hankkia Motorolan oman kovalevyn.  Motorolan boksit eivät tue tallennusta USB-laitteelle.

Watson tv-tikku

Tarjous on voimassa: 07.08.2017 - 28.12.2018

Watson - uusi tapa katsoa tv:tä!

Hinta: 145 €

Valopiuhan toimialueen asiakkaana sinulla on mahdollista ottaa Watson -tv-palvelu käyttöösi!

Watson kokoaa olennaisimman viihdetarjonnan yhteen palveluun: Watsonilla katsot ja tallennat tv-kanavia, tilaat maksukanavia ja vuokraat Makuunin uutuusleffoja. Kun tilaat tai lopetat kanavapakettitilauksia, saat niistä reaaliaikaisen vahvistusviestin sähköpostiisi.

Yhdellä kuukausimaksulla voit käyttää Watsonia niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimella. Palvelu muistaa mitä katsot, joten aloita vaikka selaimessa ja jatka tabletilla.

Voit käyttää Watsonia kätevällä Dune HD TV-tikulla, jonka liität helposti suoraan tv-vastaanottimen HDMI-liitäntään. Se voidaan kytkeä nettiin kiinteällä tai Wlan yhteydellä. Sisältää kaukosäätimen.

Kotitallennuksia voit tehdä myös tv-tikkuun hankkimalla siihen microSD-muistikortin. Maksukanavilta voit tallentaa microSD-kortille ohjelmia, jonka sisältöä et tallennuksen aikana katsele.

Watsonia voit katsoa myös Kymppiliittymällä hintaan 9,90 €/kk, mutta HD-kanavien katsomiseen suositellaan Superliitymää.

Tv-palvelun tilaus Kymppiliittymään tehdään suoraan watson.fi-sivuston kautta.
Watsonin asiakaspalvelu:
puh. 0800 393 330 (ark. 9-16, maksuton)
asiakaspalvelu(at)watson.fi

IPTV-boksi

Tarjous on voimassa: 07.08.2017 - 28.12.2018

Motorola VIP1853

Hinta: 199 €

IPTV-boksi on tarkoitettu nopeisiin valokuitu-liittymiin. Hallitset palvelusi sisältöä boksin kauko-ohjaimella tai selaimen kautta. Tarjolla on nyt runsain määrin lisää kanavapaketteja. Vuokraa tuoreimmat huippuleffat Makuunin vuokraamosta, myös HD:nä. Kytketään verkkokaapelilla modeemiin.

GIGASET langaton IP-puhelin

Tarjous on voimassa: 07.08.2017 - 31.12.2018

Kiinteä puhelinliittymä internetin kautta - tavoitettavissa missä ikinä oletkin!
Hinta:
89 €
Multivoice-asiakkaille: 79 € (1 kpl/asiakas)

MultiVoicen kuukausimaksu on alhainen, puhelut ovat edullisia (ilmaisia MultiVoice-liittymien välillä maailmanlaajuisesti) ja lisäksi soitat 06-numerolla.

MultiVoice-palvelussa puhelut kulkevat internetin kautta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse käyttää tietokonetta soittamiseen. Sen sijaan voit käyttää tavallista kiinteää puhelintasi tai uutta ja modernia IP-puhelinta. Voit myös käyttää palvelua matkapuhelimella tai tabletilla – samalla numerolla kaikissa laitteissa.

Omat palvelut- asiakasportaalin kautta voit tehdä omia muutoksia palveluun, esim. aktivoida soitonsiirtoja, laatia puhelinkonferensseja jne. Sieltä löydät myös elektronisen puhelinluettelon kaikista, joilla on MultiVoice-palvelu.

 

Laitteiden saatavuutta voit tiedustella osuuskunnalta: spostilla info(at)valopiuha.fi tai puh. 040 7070 998.
Koskee vain Valopiuhan liittymäasiakkaita.

 

Kaisanet kamerapalvelu

Tarjous on voimassa: 07.08.2017 - 28.12.2018

ISOVELI - Näet, vaikket olisi itse paikalla

Isoveli Iiris® -kameravalvonta on helppo ja vaivaton ratkaisu vapaa-ajanasunnon tai kodin kameravalvontaan. Isoveli Iiris® tuo turvallisuutta arkeen. Isoveli Iiriksen® avulla voit vaivattomasti tarkistaa, mitä lapset touhuavat, miten isoäiti jaksaa tai mitä kesämökillä tapahtuu. Isoveli Iiris® valvoo myös lähes pimeässä. Normaali päivittäinen käyttö ja tallenteiden katseleminen tapahtuu kätevästi Isoveli® -portaalin kautta.

Isoveli Iiriksen® asennus on todella helppoa. Yksityiskohtaisten ohjeiden avulla asennat kameran käyttövalmiiksi jopa puolessa tunnissa.

Isoveli Iiris® -kameravalvonnan edut

  • Ei vaadi asentajan käyntiä, vaan kamerat voi asentaa myös itse
  • Kamera tallentaa automaattisesti Isoveli®-palvelimelle. Tallennettua kuvaa voit tarkastella helposti selaimen kautta. Kun tallenteet ovat säilössä palvelimella, niitä ei voi varastaa tai tuhota. Tietoisuus kameravalvonnasta myös ennaltaehkäisee ikävien tilanteiden syntymistä
  • Tallennettuja tapahtumia voi myös hakea omalle tietokoneelle ja lähettää esim. poliisille tai vakuutusyhtiöön todisteeksi tapahtuneesta. Kaikissa tallenteissa on päivämääräleima, jota ei voi poistaa. Tallenne on luotettava
  • Kaksi erilaista kameravalvontapakettia, jossa valittavana 2 GB tai 15 GB tallennustila
  • Voit halutessasi luoda lisää käyttäjätunnuksia. Lomallasi valvontaa voivat suorittaa sukulaiset tai naapuri
  • Kameran lisäksi tarvitaan vain sähköt ja internetliittymä
  • Kiinteään kuukausihintaan luotettava ja helppokäyttöinen tallennuspalvelu. Ei vaadi kalliita erillisiä tallennuslaitteita eikä huolto- ja ylläpitomaksuja. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa

Palvelumaksu

Kaisa ISOVELI Iiris 2Gb                                                12,30 €/kk/kamera alv 24 %
Kaisa ISOVELI Iiris 15Gb                                              19,90 €/kk/kamera alv 24 %
Kaisa ISOVELI Iiris palvelun avausmaksu                        63,00 € alv 24 %

Lisätietoja tuotteista:
Valvontakamerahinnasto
http://www.kaisanet.fi/yritykseen/turvapalvelut_

 

  • Sähköasennukset Rääkkylän alueella suorittaa Kiteen sähköpalvelu Oy urakkahintaan 195 € (sis. alv 24 % ja km- korvaukset sekä tarvikkeet)
  • Valopiuha suunnittelee ja ohjaa hintaan 60 € (+alv 24 %) matkoineen
  • Yhteydenotto ja tilaukset Matti Kontiainen, puh. 040 504 1311