Valopiuhan toimialueen asiakkaana sinulla on mahdollista ottaa Kaisanet tv-palvelu käyttöösi!

Kaisanetin tv-palvelu tuo sinulle entistä laajemman kanavasisällön ja lisäksi kattavan SF Anytime -elokuvakirjaston. Voit katsella ohjelmia IPTV-boksilla, tietokoneella, Smart-tv:llä, tabletilla tai matkapuhelimella.

Valopiuhan asiakkailla, tv-palvelun tilanneilla, on käytössä ns. S-paketti, joka sisältää 28 kanavaa, mm. Discoveryn ja Eurosportin. Tarjolla on myös runsain määrin kanavapaketteja, joiden tilaaminen onnistuu helposti boksin käyttöliittymästä. Kun tilaat tai lopetat kanavapakettitilauksia, saat niistä reaaliaikaisen vahvistusviestin sähköpostiisi.

Kaisanet tv -kanavaoppaasta valitset mieleisesi kanavat ja kanavapaketit.

SF Anytime:sta löydät uutuusleffat - myös HD:na. Vuokrattuasi elokuvan voit katsoa sen 48 tunnin aikana, niin monta kertaa kuin haluat.

Kaisanet tv:ssä voit tallentaa ohjelmia peruskanavilta puoleksi vuodeksi sekä katsoa niitä jälkikatseluna silloin, kun se sinulle parhaiten sopii – muista vain tehdä ohjelmakohtainen tallennus haluamillesi ohjelmille. Joidenkin kanavien osalta tallennus ei onnistu, koska sopimusneuvottelut ovat vielä kesken.

Kotitallentaminen eli ohjelmien tallentaminen ulkoiselle tallennusvälineelle onnistuu IPTV-boksille, jonka malli on VIP1853. Voit tehdä tallennuksia pidemmäksi aikaa ja pystyt tallentamaan peruskanavien lisäksi myös maksukanavien ohjelmia. Boksissa on pohjassa paikka, johon voi hankkia Motorolan oman kovalevyn. Motorolan boksit eivät tue tallennusta USB-laitteelle. Motorolan kovalevyjä on saatavilla Valopiuhan kautta. Tilaustuote.

Lakisääteinen tekijänoikeusmaksu veloitetaan samalla tavalla jatkossakin eli Kaisanet tv-palvelun tilanneille kuukausimaksussa on 2,48€ tekijänoikeusmaksua. Tämä maksu veloitetaan Valopiuhan tv-palvelu liittymissä ja se tilitetään sellaisenaan tekijänoikeusjärjestölle.

Selaimen kautta tv-palvelua voit katsoa osoitteessa www.pctv.fi

Kanavatietoa

Itä-Suomen paikallisuutiset ovat katsottavissa Kaisanet tv-palvelussa TV1:llä. Löydät ne jälkikäteen myös Yle Areenasta.

Mobiili IPTV

Mobiili IPTV-sovelluksen voit ladata App Storesta tai Google Playstä riippuen siitä, käytätkö Apple- vai Android-mobiililaitetta. Hakusanana käytä Ålcom IPTV. Lataa ilmainen sovellus (oranssi pelastusrengas) ja kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi.

Mobiili IPTV:n kanavatarjonta on pienempi kuin IPTV-boksin kautta tuleva tarjonta.

Valopiuhan asiakkailla liittymän hinnoittelu pysyy samana eli verkkotallennus kuuluu palveluun ja tekijänoikeusmaksu veloitetaan tv-palvelun ottaneilta samalla tavalla kuin edellisessä tv-palvelussakin. Myöskään Kaisanet tv:n kk-hintaa ei Valopiuhan asiakkailta veloiteta.Tv-palvelun latausmateriaali asiakkaillemme. Sisältää ohjeita ja tietoa palvelusta.
 

Tietoa palvelusta

Ehdot