VoIP-palvelu, käytettävissä myös matkapuhelimellasi!

 

Kiinteä puhelinliittymä internetin kautta - tavoitettavissa missä ikinä oletkin!

JNT:n MultiVoicen kuukausimaksu on alhainen, puhelut ovat edullisia (ilmaisia MultiVoice-liittymien välillä maailmanlaajuisesti) ja palveluun sisältyy 06-alkuinen puhelinnumero. 

MultiVoice-palvelussa puhelut kulkevat internetin kautta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse käyttää tietokonetta soittamiseen. Sen sijaan voit käyttää tavallista kiinteää puhelintasi tai uutta ja modernia IP-puhelinta. Voit myös käyttää palvelua matkapuhelimella tai tabletilla – samalla numerolla kaikissa laitteissa.

Soittaessasi internetin kautta, valitset MultiVoice-palvelun, jolloin käytät modeemin langatonta toimintoa. Voit käyttää toimintoa vaikkapa lomaillessasi ulkomailla hotellissa, missä on wifi käytössä!

MultiVoice-palvelussa saat SIP-tunnuksen, joka mahdollistaa soitot netin kautta, myös matkapuhelimella. Tämän lisäksi tarvitset internet-yhteyden, matkapuhelimeen sovelluksen sekä Google-tilin (gmail-sähköposti).

Omat palvelut- sivuston (asiakasportaalin) kautta voit tehdä omia muutoksia palveluun, esim. aktivoida soitonsiirtoja, laatia puhelinkonferensseja, tehdä listoja lyhytnumerovalintoihin sekä nähdä puhelulistoja jne. Sieltä löydät myös elektronisen puhelinluettelon kaikista, joilla on MultiVoice-palvelu. Matkapuhelimesi oma puhelinluettelo on käytössä myös netin kautta soitettaessa.

06- alkuinen numero voi olla käytössä 6 päätelaitteessa yhtä aikaa (esim. älypuhelimessa, tietokoneessa, tabletissa). Sopii hyvin myös yrityskäyttöön, jos samaan numeroon on vastaamassa useampi käyttäjä. Kun yhteen laitteeseen vastataan, muilla hälytys päättyy.

Palvelun kuukausimaksu: 2,95 €
Avausmaksu: 0 €
Puhelumaksu: Ilmainen MultiVoice-liittymien kesken, muut maksut JNT:n Kotisopimushinnaston mukaan
Palvelu sisältää: 06-alkuisen numeron sekä SIP-tunnuksen
Tarvittavat laitteet/sovellukset: Oma matkapuhelin tai VoIP-puhelin
  Matkapuhelimeen sopiva sovellus
  Google-tili (gmail-sähköposti)
Tilaus: (06) 786 8222, asiaskaspalvelu@jnt.fi
JNT hinnasto: JNT Kotisopimushinnasto
Sovellusohje: Android-puhelimen ohje
  Windows-puhelimen ohje
  IPhone-puhelimen ohje

 

Lisätietoja Valopiuhan toimistosta puh. 040 7070 998.